viernes, 27 de julio de 2012

SANT JAUME 2012 - VISCA EL WHATSAPP Y LES GERMANES!!!

Aquest any, Sant Jaume s'ha presentat amb novetats de lo mes pintoresques i curioses..... seguint la tendencia mundial (el trago no s'escapa tampoc) les companyies telefoniques estan oferint un servici de lo mes bonico... el WHATSAPP!!! Aquest invent, o millor dit GRAN INVENT, ha pogut mantindrer informat a la penya en tot moment de les festes de Saint James. Ja es tipic vorer un video de Noguera donantmos el seu punt de vista a les 6-7 del mati amb la seua muletilla: M'ompli  d'orgull i satisfacció!!!!.... o poder vorer eixos videos més tipics de APM, JUST FOR LAUGHS O IMPACTO TV, on les osties o donar una image tan bonica i representativa de EL TRAGO son l'introduccio, nuc i desenllaç del video.

També enguany s'ha inaugurat una nova tendencia que podriem anomenarla: QUE BONICA ES LA TEUA GERMANA!!!. En aquesta seccio, l'unic que fa falta es tindrer un mobil en WHATSAPP i que la germana este disposada en eixir en la foto!! Serem mes coneguts per ser germa de algú que de per ensenyar el cul o la verga en les fotos!! Ja no sabrem desviar l'atencio cap a mosatros!!

En definitiva i poblemes apart, Sant Jaume esta siguent lo mateix que tots el anys, una colla de xicons bufats com a cerdos en busca de redencio i que algu es riga d'ell. Perque senyors segons l'opinio general, aquest SANT JAUME esta siguent lo mes raro que me vist en 24 anys i 4 anys o 5 de penya (no m'enrecorde): SE MOS HA ACABAT LA BEGUDA ABANS QUE EL GEL!!! (Hielo per al que no ho enten) TOTS ELS ANYS PATINT PER GEL I ENGUANY MIRA!!!

Bo no menrolle mes que aixo fa gossera. Per als entinguts, vos donareu compte dels orrors ortografics, pero sencillament em dona igual, jajajaja

QUE VISCA SANT JAUME TRAGUEROS!!!!!

No hay comentarios: