martes, 10 de marzo de 2009

COSES DEL NOSTRE ESPORT

UNA BONA JORNADA
Aquesta setmana els nostres jugadors están d'enhorabona: Carrió ja ha guanyat el seu particular 5 per a 1. A part d'això, els equips també aconseguiren victories importants en futbòl sala, futbòl i el que és més extrany, basket!
Els resultats foren els següents:
Viste-casa va guanyar per 6 gols a 3 davant d'un rival directe en la lluita pel titol i l'ascens; els nostres tragueros van fer un gran partit amb 3 gols per a txema i 1 per a miguel. El seu representant (Borja R.) a més, va anunciar el fixatge d'un traguero que actualment milita al seguros ginestar.
Continuant en tercera cal dir que la xata-ondaranet va perdre el derbi davant catering marian per 5 a 2 i es complica la possibilitat d'ascens.
En segona, seguros-ginestar va guanyar a domicili per 5 a 2 en un gran partit dels ondarencs.
Pel que fa al basket, com ja hem dit van guanyar ja que l'equip rival no es va presentar (un poc trist guanyar així). Per ultim, cal anomenar que el diumenge jugava el denia juvenil amb un traguero i va guanyar facilment.
Res més, moltes gràcies.
VISCA EL TRAGO!!!

TROFEU TRAGA: Aquesta setmana el guanyador de la jornada ha estat txema amb tres gols per al seu equip. Voteu per donar la vostra opinió sobre qui deu guanyar el trofeu a final de temporada. Fins l'altra.

No hay comentarios: