martes, 24 de febrero de 2009

COSES DEL NOSTRE ESPORT

UNA JORNADA AMB DERROTES I VICTORIES
Aquesta setmana els membres de la penya han tingut sort dispar en les jornades de les seves respectives competicions. D'una banda, Viste Casa va conseguir un fàcil victòria per 5 a 2 i continua en la seva particular lluita per l'ascens. La Xata Ondaranet, pel seu costat va empatar a 3 gols el seu partit en l'ultim suspir del mateix i també continua lluitant per un objectiu sòlid.
En segona, Ginestar Ondara va caure per 5 gols a 2 en un partit trabat i amb polèmica arbitral; a més el proper dissabte es jugará el titol del "zamora" de la competició ja que s'enfronten a l'equip que els segueix en la taula de menys golejats amb un gol més en contra.
Comuniquem, a més, que el nostre traguero militant a l'ondarense juvenil de futbòl s'ho ha deixat, per tant, una cosa menys a comentar.
Per la seva banda, el Denia va guanyar 3 a 0 amb dos gols del traguero i continua líder de la seva lliga.
I fins ací arriba la setmana, gracies i Visca el trago!!!
PD: Lamentem profundament no poder oferir la informació de l'equip de basket juvenil ja que les dades no ens han sigut enviades per problemes tècnics.
PERSONATGE DE LA SETMANA: TRAGUERO-CARLOS REIG:
Amb dos gols aconsegueix fer-se amb aquest nou premi que ens dirá quin a sigut el millor jugador de la penya al llarg de la temporada. El guanyador será reconegut amb el prestigios trofeu TRAGA.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

jajaja bueno bueno...esteu fets tots uns comentaristes eh...i en cuant al tema esportiu...jaja els millors x supost!!SOBRETOT SERGIO!jaja
q saps q sense tu no podriem viure eh!! jajaja

a vorer xa cuan una sopaeta on convides tu???jajaja

garrot i pa dur dijo...

s'heu portat no comentant el bàsquet. És d'agraïr. Ale, a viure xiquillos