martes, 27 de enero de 2009

JA QUEDA MENYS..

El passat dissabte dia 24 es va celebrar el mig any de Sant Jaume. La penya el trago m'aspera va estar en tots i cada un dels racons d'Ondara per disfrutar de la festa i la companyia, com així ho demostren les fotos que adjuntem a l'article. Aquestes fotos "robades" per Jose Andrés, qui en ocasions no centrava el flash degut a l'excés de trinaranjus, mostren l'estat del poble. Totes les imatges es troben a la web de Jose Andrés: www.santjaume.es; a qui,per cert, hem de dir que la nostra penya s'anomena "El trago m'aspera" i som perfectament coneixedors de que la manera correcta de escriure-ho és m'espera,pero així ho vam decidir i s'ha de respectar.
La nit va anar perfecta, començant pel sopar i la creació d'un futur equip campiò de les 24 hores de futbet a Ondara. Després va tindre lloc un acte que pronte es podrá veure en la nostra web( el ball de la cançó " La tia enrriqueta " de Ximo Bayo per alguns dels components de la nostra penya davant del Comambo). A partir d'ací, beguda, fotos, xiquetes per a uns, baralles amb penyetes de xicons inocents, i poc més que recordem, per això están les fotos.
Per últim, ens agradaria fer un "a part " amb la penya Garrot i pa dur. Per favor, deixeu de nombrar la nostra penya a la vostra web. No teniu res interessant a dir? Pues no digueu res. No nombreu els nostres membres i poseu en la seua boca paraules que no han eixit d'ella. En recents declaracions del membre afectat afirma que: "en cap moment vaig dir que fora jo sol qui actualitzava la web i la tirava endavant. Sempre he rebut l'ajuda de tots els components de la penya en la faena del grup. Ja està bè de intentar desestabilitzar la entitat que, hui per hui ,és molt millor que altres aparegudes a ultima hora".
Amb aquestes paraules J.S va donar per tancat el tema amb GIPD.
SALUT I VISCA EL TRAGO!!!!

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Estimat Joan Solet ( pq actualitza a soles) ja hem procedit a la correcció ortogràfica sol·licitada.
Atntmnt,
Flan Li moon
Regidoria de Relacions Exteriors entre Penyes.

Anónimo dijo...

entre penyes de que????de xikillos de merda???sou uns crios.vos han ixit els 4 primers pelets de la barba i ja es penseu que sou homens!jajaja.